Fel skor

Att gå i fel skor

Gå i fel skor eller att ha samma skor för länge kan kosta både skav och smärta.

 Igår gick jag i mina svarta tofflor hela dagen, vilket jag gjort tidigare utan problem. Igår blev jag varm om fötterna och gick i fel ställning då jag behövde knipa med tårna för att inte kasa runt. Detta på grund av att jag har minskat om fötterna, samlar inte vätska som jag gjort tidigare. 

Så i natt vaknade jag av en fruktansvärd smärta i min stortå. Aj Aj Aj, det gjorde så pass ont att jag inte kunde sova. Fick gå upp och ta värktabletter. Kunde inte somna så det fick bli fåtöljen framför TV:n. Det dröjde dock inte länge förrän jag somnade där. Vaknade ett par timmar senare och då började smärtan återkomma. Reste mig från stolen för att gå och lägga mig i sängen, oj, aj opps, nu kunde jag inte stödja på min höger fot. Den var svullen, röd och öm. Gjorde ett våtvarmt omslag och lade på, fler värktabletter och sen ner i sängen.

Har haft svårt att gå hela dagen, foten och tån smärtar fortfarande så det får bli högläge och stillasittande. Försöker röra på tån så mycket det går men det gör ONT. 

Så nu gäller det att ha riktiga och bra skor, gärna ett par extra som ombyte om det nu skulle inträffa igen.

Önskar er en skön helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *