fbpx

Andullationsmassage

öppnar den 1/9-21 och bokas genom att kontakta mig via mobil 0708775508

Andullationsmassage ges vid olika besvär akuta och kroniska,  som stressreducering och vid sömnproblem och viktreducering.

Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att den stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.

Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt på bädden, blir behagligt varm och avslappnad.

Du bör ej ligga i andullationsmadrassen vid följande:

  • Akuta Sjukdomar
  • Ammande
  • Gravid
  • Misstänkt Blodpropp
  • Pacemaker

Behandlingen är 30 minuter. Under behandlingen har du dina kläder på dig som bör vara mjuka och inte åtsittande. 
Det är viktigt att dricka mycket efter behandlingen däför får du ett stort glas vatten efter behandlingen men det är bra om du dricker mer sen under dagen.

Tänk på att pandemin fortskrider. Vi håller avstånd och du bokar bara om du är frisk.

Kontakt

Telefon

0708 775508

Email

kontakt@viljaochframgang.se

Adress

Kämnärsgränd 4
246 35 Löddeköpinge

Öppet

Mån-Tor: 10:00-18:00
Fre: 09:00-15:00
Helger: Stängt