Sorg- och känslomässig bearbetning

Programmet för sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. I en trygg miljö tittar vi först på samhällets föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat dig genom ditt liv och genomför de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt. Kursen är utformad för att ge dig kunskap och verktyg om hur du kan förlösa din sorg så att du åter kan delta helt och fullt i livet.

Under kursen genomför du ditt eget sorgearbete. Jag som kursledaren ger instruktioner, men det är du som kursdeltagaren som gör det mesta av arbetet. Kursen är inte terapi, utan ett sätt att förmedla kunskap och erbjuda stöd så att du kan genomföra din egna bearbetning.

Individuellt grupp
Kurslängd: 8 veckor
Omfattning: Ett möte ca 1 timmar per vecka, samt cirka 2 timmar för hemuppgifter.
Plats: Löddeköpinge eller via skype/facetime
Kursmaterial: Litteratur och kursmaterial ingår.
Avgift: 6900 kronor
För företagsfakturering, annan betalande, ex din arbetsplats, försäkringsbolag etc tillkommer moms. För privatpersoner är momsen inkluderad. Privatpersoner kan välja att dela upp betalningen över tre månader mot en avgift om 100 kronor per delbetalning.

Anmälnings villkor

Boka