Sorg-& förlustbearbetning

8 veckor kurs i Löddeköpinge
Boka tidOm mig

Sorgbearbetning

8 veckor kurs i Löddeköpinge
Boka tidOm mig

8 veckors kurs i sorgbearbetning

Kurs 

Här genomför du tillsammans med mig som handledare en sorgbearbetning enligt Programmet för Sorgbearbetning.

Bearbetningen innebär att du tar reda på vilka förluster som har påverkat ditt liv, samt genomför de handlingar som behövs för att bearbeta och släppa sorgen kring det som är ofullständigt.
Att bearbeta sorgen över en förlust gör det möjligt för oss att släppa taget och gå vidare med ny energi och glädje.

Egen läsning och hemuppgifter varvas med personliga möten online med mig.
Jag går igenom övningar, ger instruktioner, vägledning och stöd.

Under kursen får du kunskap och en djupare förståelse för vad oförlöst sorg beror på och vad det är i metoden som fungerar.
Efter kursen har du möjlighet att fortsätta sorgbearbetning på egen hand med hjälp av det material du fått under kursen.

 Boken och allt material ingår 

Vi träffas på Kämnärsgränd 4 i Löddeköpinge

Kurs i sorg-& förlustbearbetning

Mina man gick bort för fyra år sedan och jag hade inte kommit vidare i min liv, kände mig såååååå ensam. Mina barn var oroliga för mig . Äldsta dottern hade läst annonsen om ditt företag i tidningen Nära och föreslog mig att jag skulle anmäla mig till din kursen.
Jag har nu avslutat dessa veckorna, lugnet som finns i min kropp och sättet att se tillbaka på min sorgetid är helt förändrat. Efter dessa 8 veckors samtal tillsammans med dig har gjort mig till mitt forna jag, kan tänka på Kenth utan att bli ledsen. När jag började kursen kunde jag inte föreställa att det skulle bli en sådan stor förändring i mitt liv o kropp. Jag är evigt TACKsam att du finns. Kram Agneta

Agneta Sarup

Kurs i sorg-& förlustbearbetning

Kurs i Sorgbearbetning – Mycket bra kurs
Marie som kursledare – Mycket kompetent
Fantastiskt att det kunde ske i min hem miljö
Intensiv, gick på djupet, skönt att slippa öppna sig för en grupp, kände att jag verkligen var nere och vände i mycket som jag aldrig rört vid tidigare, sätta ord och skrift på känslor, det är lättare att berätta än att skriva ner det som gör ont,
Fullbordansbrevet var svårt att skriva men det manade också till eftertanke./ MH/Kund från Malmö som svarat via kursutvärdering

Marit

Kurs i sorg-& förlustbearbetning

Det var viktigt för mig att känna trygghet och uppleva engagemang från kursledare och detta har Marie levererat. Hon är oerhört lyhörd och har mycket fint sätt i bemötande. Hennes lugna sätt och lyssnande gjorde att jag kunde öppna mig och börja känna smärtan som sakta och säkert har vi bearbetat.
Marie är mycket kompetent som kursledare och uppmärksam på det som man pratar om under kursen. Sorgarbete kändes naturligt och fick mig förstå och känna min sorg.
Jag fick bra verktyg som jag kommer fortsatta att jobba på egen hand.
Jag kan varmt rekommendera kurs i sorgarbete hos Marie./IL

IL