fbpx

28 dagars träning i Medveten Andning

Marie Andréasson Livs-& hälsocoach, instruktör i Medveten Andning

Vad är Medveten Andning?

Det är inte yoga, det är inte meditation och inte heller är det mindfulness. Och samtidigt är det alla dessa och allt däremellan.

 Medveten Andning handlar om våra dagliga andningsvanor. Det handlar om att syresätta kroppen på ett effektivare sätt genom att förbättra sättet vi andas de 1 000 andetag vi tar varje timme. Det handlar om att förstå hur viktig vår andning är för alla aspekter av vårt liv – våra tankar, känslor och kroppsliga funktioner. Faktum är att i andetaget har vi det bästa verktyget som någonsin uppfunnits för att hantera stress, rädsla, sorg, oro, smärta och andra hälsoproblem.
En bra andning utgör grunden för en bestående hälsa, energi och harmoni.
Många andas snabbt, ytligt, håller andan, tar stora andetag m.m.
Men de flesta människor är inte medvetna om att de har en andning med stor förbättringspotential.

 

28-dagars träningsprogram

Vill du förbättra din andning mer på egen hand så finns det möjlighet att välja enbart 28-dagars. Då tittar vi på hur din andning ser ut idag och du sätter egna mål om vart du vill nå inom 28 dagar. Ju mer du går in för träningen, desto större skillnad kommer du märka.

Du får Relaxator, 28-dagars träningsprogram, kontroll av andningsstatus före och efter, sleeptape för en månad samt ett kortare coachingsamtal/vecka under de fyra veckorna. Första och sista samtalet sker via Zoom de andra samtalen sker via mail/sms eller telefon

Anmälan är bindande

Avgift: 1800 kr
Kurslängd: 28 dagar

Frågor

Telefon

0708 775508

E-postadress

kontakt@viljaochframgang.se

Öppet

Mån – Tor: 10.00 – 18.00
Fre: 09.00 – 15.00
Helger: Stängt