fbpx
 

Det har varit ett händelserikt år. Covid-19 gör sitt intåg i Sverige, i Världen och hos mig. Nä jag har inte haft Corona, jag har varit isolerad pga att jag tillhör en riskgrupp. Ja, jag precis som alla andra tycker det var jobbigt och ensamt. Hade en del att jobba med då jag fick stänga ner min verksamhet då den bestod av personliga möten med människor. Tyvärr så blev det inte mycket arbete då smärtor i höft, knä och axlar gjorde det svårt. Besök på vårdcentralen blev hos sjukgymnasterna som sade att det troligen är artros. Under våren blev det värre med smärtan och det blev ett läkarbesök som ledde till röntgen. Svaret blev konstaterat artros. Blev erbjuden att gå på atrosskola i april. Detta ställdes in på grund av Corona.

Nu började det bli ensamt och lite jobbigt att sitta själv. Under våren drog jag på mig 2 giktangrepp. Oj så ont det gjorde, det var svårt att gå och att ha något på foten. Därefter fick jag bältros, det var också smärtsamt men gick över efter en veckas behandling. Mitt i allt detta hade jag bestämt mig för att skaffa en hund. Jag satt och läste om olika raser. Jag visste inte vilken jag ville ha utan bestämde mig för att hitta en som passade min livsstil och leverne. Den ras jag fastnade för var tax.

Lyckan blev total när jag fick reda på att det föddes 5 stycken små underbara tax pojkar och att jag blivit utvald till att få köpa en av dem.

20 maj föddes han som kom att bli mitt hjärta

Det är mycket jobb med en liten valp men ack så roligt. Vi har hunnit gå på hundägarkurs hos Jeppe Strid, vilket var mycket givande.

Nu har jag beslutat mig för att återuppta min verksamhet i Vilja och Framgång. Jag kommer att ha allt via nätet. Mötena kommer att ske via Zoom, både coachingsamtalen och kurserna i Sorg-& förlustbearbetning och Medveten Andning.
Den 7 januari är jag åter i verksamheten. Jag hälsa alla Hjärtligt Välkomna! Du kan boka på www.viljaochframgang.se

Min lilla pälskling är nu 7 månader och heter Brio

Vi önskar alla ett Gott Nytt År
vi ses 2021