fbpx
Lite information om vad som kommer till hösten. Den 1/9 -21 öppnar jag upp för Andullationsterapi igen. Jag är nu vaccinerad mot covid-19 med 2 sprutor och tror att du också har vaccinerat dig och är frisk.

Jag tar emot en kund åt gången och har bra tid emellan kunderna. Vill du ha en tid så går det bra att boka via telefon från och med 23/8 på telefon 0708775508. Andullationsterapin sker i mitt hem och här finns också en liten hund en tax som heter Brio. Han hälsar dig välkommen men kommer inte att vara med vid behandlingen.

                         

Vill du veta mer om andullationsterapi så finns det att läsa på hemsidan. Har du fler frågor så kan du maila mig på info@viljaochframgang.se

Du kan också prenumerera på Nyhetsbrevet och då kommer det att komma olika rabatter och erbjudanden där